19 Oca 2015

Çamaşır makinesi suyu boşlatmıyor- İçinde su kalıyor.

Öncelikli tavsiyemiz Cihazının kullanma kılavuzuna bakmanızdır. Genellikle kullanım cihazlarında bu sorunun cevabı yazıyor olacaktır.

Eğer kullanım kılavuzuna ulaşamıyorsanız yapmanız gerekenler,
-cihazınız elektronik yük dengeleme programı nedeni ile cihazın çalışmasını durdurmuş olabilir. programı sıkma-su boşaltma konumuna alıp tekrar çalıştırmanızdır.
-yinede suyu boşaltmıyorsa, genellikle makinenizin sağ alt tarafındadır. (tekmelik denilen en alttaki uzun tek parçayı açtıktan sonra).tekmeliği açtıktan sonra sağ tarafta karşılaşacağınız kapağı açıp temizlemeniz gerekmektedir.(
içinde para-toka vs. oluyor.)
-eğer temiz ise yada içindeki yabancı parçaları çıkartıktan sonra yine su boşaltma işlemini yapmıyorsa, su tahliye pompası yada makine modeline bağlı olarak kart arızası olabilir.


3 yorum:

  1. hotpoint ariston çamaşır makinesi su boşaltmıyor

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim içerisinde çocuğun tokası vardı. Şimdi çamaşır makinesi suyu boşaltıyor.

    YanıtlaSil
  3. Arçelik Çamaşır makinem suyu boşaltmıyordu. Dediğiniz gibi sağ taraftaki kapağı açarak suyu boşalttım ve içinden bir sürü toka çıktı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Bu sayfa altında yorum yaparak diğer kullanıcılara da yardımcı olabilirsiniz. Sorularınız teknisyenlerimiz tarafından gün içerisinde cevaplanacaktır.İletişim formu veya telefon aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.
Üye değilseniz lütfen yorum yapmak yada soru sormak için anonim kullanıcı tercihini seçiniz ve robot değilim kutucuğunu işaretledikten sonra çıkan resimleri aşağı kaydırarak üzerinde yazan nesnelere uygun fotoğrafları seçerek onaylayınız. yorumunuz başarı ile yayınlanacaktır.



Bulunduğuz İl İlçe Semt de yetkili servis direk numaralarını yazabilir, diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

Herhangi bir serviste teknisyen iseniz, sitemizde yazar olmak ve site üyelerine yardımcı olmak için, ysndincer@hotmail.com yada iletişim kutusu aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.