18 Mar 2015

Ankastre Fırınlar

  • Pişirme ayarlarını kontrol edin: bu ayarlar kullandığınız fırın tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Isının maksimum şekilde eşit oranda dağılarak yiyeceklerin pişirilmesi için ön-ısıtma aşaması son derece gerekli ve önemli bir aşamadır.
  • Fırının kapağı iyi kapanmadı mı?
  • Birden çok fırın rafını aynı anda kullanmanız halinde, ısı eşit şekilde dağılmayabilir.
  • Yağ toplama tepsisinin pozisyonu da pişirme sırasında eşit ısı dağılımının sağlanması ve tüm yiyeceklerin aynı kalitede pişirilmesinde etkili olabilir.
  • Bu durum, fırının teknik bir sorunu olduğunu göstermez. Fırını optimum düzeyde kullanamıyor olabilirsiniz.
  • Yoğunlaşma, her zaman fırının arızalı olduğu anlamına gelmez: teğetsel soğuk hava dolaşım sistemi bulunmayan fırınlarda bu durum ortaya çıkabilir.
  • Teğetsel soğuk hava dolaşım sistemi bulunmayan fırınlar daha yüksek sıcaklıklara erişebilir.
  • Fırınınızda, pişirmesi uzun süre alan yiyecekler mi pişiriyorsunuz?
  • Fırın tipini ve fırının iç yapısını kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu sayfa altında yorum yaparak diğer kullanıcılara da yardımcı olabilirsiniz. Sorularınız teknisyenlerimiz tarafından gün içerisinde cevaplanacaktır.İletişim formu veya telefon aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.
Üye değilseniz lütfen yorum yapmak yada soru sormak için anonim kullanıcı tercihini seçiniz ve robot değilim kutucuğunu işaretledikten sonra çıkan resimleri aşağı kaydırarak üzerinde yazan nesnelere uygun fotoğrafları seçerek onaylayınız. yorumunuz başarı ile yayınlanacaktır.



Bulunduğuz İl İlçe Semt de yetkili servis direk numaralarını yazabilir, diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

Herhangi bir serviste teknisyen iseniz, sitemizde yazar olmak ve site üyelerine yardımcı olmak için, ysndincer@hotmail.com yada iletişim kutusu aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.